Перегляд повної версії : Подарунок на свята чоловіку
Евгения13
13.02.2025, 11:16
Вже дарувала чоловіку гаманець, одяг, взуття, сумку, чохли на телефон і все, в мене варіанти закінчились. Домопоможіть, будь ласка, а то вже завтра день Святого Валентина, а через декілька тижнів в нього день народження
Гарний настрій
13.02.2025, 11:21
Вже дарувала чоловіку гаманець, одяг, взуття, сумку, чохли на телефон і все, в мене варіанти закінчились. Домопоможіть, будь ласка, а то вже завтра день Святого Валентина, а через декілька тижнів в нього день народження
Подаруйте йому на день народження екзотичний алкогольний напій. Можете подвитись **Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**. Там є багато різних варіантів
Светлана1975
10.04.2025, 21:55
Вже мабуть пізно, але на майбутнє можете роздивитись варіант подарунку сертифікату на товар чи послугу, щоб він сам собі обрав те, що йому потрібно. Я, наприклад, подарувала своєму сертифікат на рік у **Hidden Content: Check the thread to see hidden data.** . Чоловіки стрижуться часто, тому такий подарунок точно знадобиться і буде приємним