Перегляд повної версії : новий електричний щиток
Прошу допомоги з N
Намалював собі таке :)
дивлюсь на це все і мені не подобається N, як я його розвів на малюнку.
вчився по відео з ютуба
лічильник "ввід" працює завжди , він рахує скільки з мережі (неважливо в якому положенні трехпозіційний). Все буде працювати через інвертор(гібридний), якщо щось не станеться.
N на трехпозіційному перемикається , а на лічильниках він прохідний і на інверторі теж.
Дякую за критику.
15658
Прошу допомоги з N
Намалював собі таке :)
дивлюсь на це все і мені не подобається N, як я його розвів на малюнку.
вчився по відео з ютуба
лічильник "ввід" працює завжди , він рахує скільки з мережі (неважливо в якому положенні трехпозіційний). Все буде працювати через інвертор(гібридний), якщо щось не станеться.
N на трехпозіційному перемикається , а на лічильниках він прохідний і на інверторі теж.
Дякую за критику.
15658
Доброго вечора.
Чому нуля немає в інверторі?
Куди з інвертора вгору йдуть дроти?
У цьому малюнку нічого не розумію, розібратися вкрай складно. Малюнок зі схемою немає нічого спільного. Не можу зрозуміти, яку топологію Ви переслідуєте.
дякую за відповідь
спробував переробити
підписав дроти
мене бентежить то що там реле, лічильники і інвертор N дзвониться , сквозний я не впевнений як то вірно буде , а там де трьохпозиційний він перемикається.
15666
спробував переробити
Це зовсім інша річ. Все гаразд. Єдине: на вхід інвертора я завжди ставлю двополюсний автомат – проблем не виникає. А на вихід інвертора автомат не ставлю.
Дякую
я про вихід теж так подумав коли намалював , той "лічильник" теж вміє розмикати фазу да і кнопкою сам інвертор вимикається.