Вхід

Перегляд повної версії : новий електричний щиток

Nav
25.02.2026, 14:35
Прошу допомоги з N

Намалював собі таке :)
дивлюсь на це все і мені не подобається N, як я його розвів на малюнку.

вчився по відео з ютуба

лічильник "ввід" працює завжди , він рахує скільки з мережі (неважливо в якому положенні трехпозіційний). Все буде працювати через інвертор(гібридний), якщо щось не станеться.

N на трехпозіційному перемикається , а на лічильниках він прохідний і на інверторі теж.

Дякую за критику.

15658

Олег
25.02.2026, 19:53
Прошу допомоги з N

Намалював собі таке :)
дивлюсь на це все і мені не подобається N, як я його розвів на малюнку.

вчився по відео з ютуба

лічильник "ввід" працює завжди , він рахує скільки з мережі (неважливо в якому положенні трехпозіційний). Все буде працювати через інвертор(гібридний), якщо щось не станеться.

N на трехпозіційному перемикається , а на лічильниках він прохідний і на інверторі теж.

Дякую за критику.

15658

Доброго вечора.
Чому нуля немає в інверторі?
Куди з інвертора вгору йдуть дроти?
У цьому малюнку нічого не розумію, розібратися вкрай складно. Малюнок зі схемою немає нічого спільного. Не можу зрозуміти, яку топологію Ви переслідуєте.

Nav
26.02.2026, 01:10
дякую за відповідь
спробував переробити
підписав дроти

мене бентежить то що там реле, лічильники і інвертор N дзвониться , сквозний я не впевнений як то вірно буде , а там де трьохпозиційний він перемикається.
15666

Олег
26.02.2026, 09:45
спробував переробити
Це зовсім інша річ. Все гаразд. Єдине: на вхід інвертора я завжди ставлю двополюсний автомат – проблем не виникає. А на вихід інвертора автомат не ставлю.

Nav
26.02.2026, 11:51
Дякую
я про вихід теж так подумав коли намалював , той "лічильник" теж вміє розмикати фазу да і кнопкою сам інвертор вимикається.