это все хорошо, когда ты сам все это знаешь, а не "где-то слышал". это я про себя...
во-во. и я о том же. хотя, если честно, теперь буду больше присматривать именно к объявлениям из западной Украины.Я бы на Западную из-за косаря бы не поехал. Плюс можно еще поиметь и другие проблемы.
Риск дело благородное!
Но необходимо со знающими и понимающими рисковать!
Капитальное Строительство с первых рук !
068-920-73-16
063-168-67-98
066-867-61-44
Звоните и Вам помогут!
немає нічого страшного у придбанні на западній.
великим плюсом є те, що там дійсно свіжопригнані машинки.
які по україні проїхали до бердичева й назад.
там ринок досить великий саме по пиріжкам та бусикам. звідси ходить потяг.
але ж ми їздили машиною - товариш приїхав у київ потягом, де я його підібрав на машині і поїхали.
на зворотньому маршруті лише 1 раз зупинили гайці, бо бачили що номери транзити, десь у житомирській області.
але ж я їхав слідом, тому не дав "розвести" на перевищення у "синьому" населеному пункті.
приїхавши сюди - перекупи одразу запропонували товаришу плюс півтори тис.доларів за його каддік.
але ж товариш брав для себе, тому не продав
безкоштовні консультації по воротам усіх типів, автоматиці. Якісні ворота всіх типів, тільки надійна автоматика. Бездоганна репутація. Це про мене.
Хотя сечас на Западной много утоплеников...
Капитальное Строительство с первых рук !
068-920-73-16
063-168-67-98
066-867-61-44
Звоните и Вам помогут!
ещё вот понравился - тыц, подешевле Виваро. пишут даже в фильме снимался)) что скажете?
10 років машині, і тільки 100 тисяч?!
мені дуже слабо віриться
безкоштовні консультації по воротам усіх типів, автоматиці. Якісні ворота всіх типів, тільки надійна автоматика. Бездоганна репутація. Це про мене.
Скорее всего, что отмотано. У меня за год выходит 25 тыс.
У него по среднему выходит 27 км/день.
у мене у сезон 250-300 км/доба
зимою відпочиваю.
замітив по фоткам, що за 2012-2013 роки пройшов 217 тисяч
сів за цю машинку з пробігом 116 тисяч, а віддав її з 333330, не доїхав 3 км до трійок на спідометрі. (були фотки з 123456, 200000, 222222, 234567, 300000)
тобто виходить більше.