Привіт усім! Хочу поділитися своїми враженнями від техніки для догляду за присадибною ділянкою від компанії Z Solutions. Це нова марка на нашому ринку, і я вирішив дати їм шанс, бо ціни приємно здивували. Зазвичай довіряю перевіреним брендам, але цього разу ризикнув – і, чесно кажучи, не пожалкував.
Першим інструментом, який я спробував, був електричний газонокосарка ZL-500. Моєму газону вже років 10, і за цей час я перепробував кілька моделей різних брендів. Але ця косарка здивувала легкістю у використанні. Вона дуже маневрена, навіть у кутах, де зазвичай потрібно попітніти. Ще сподобалось, що двигун працює тихо – сусіди вже не скаржаться, що я їм ранок суботи зіпсував . Рівень стрижки регулюється, а контейнер для трави легко чиститься. Правда, як на мене, кабель міг би бути трохи довшим, але це дрібниці.
Далі вирішив протестувати мотокультиватор ZT-250. У мене невеликий город, і вручну перекопувати землю восени – це завжди виклик. А з цією штукою все зробилося в рази швидше! Дуже задоволений, як він справляється з ущільненою землею. Єдине, що відчувається, що культиватор не для великих площ – для маленького городу ідеально, але на великому полі, мабуть, доведеться попітніти.
Ще з цікавості взяв у них садовий пилосос ZB-1000 – раніше навіть не думав, що мені такий знадобиться. Але тепер не уявляю, як жив без нього! Листя, яке раніше доводилось годинами згрібати граблями, тепер просто «всасується» за кілька хвилин. Дуже зручно, що він може працювати і в режимі подрібнювача – компостний контейнер у мене тепер завжди наповнений.
Загалом техніка від Z Solutions мене приємно здивувала. Хоча спочатку були сумніви через те, що марка нова, але якість матеріалів і простота у використанні переконали. До того ж, всі інструменти легкі у догляді – нічого складного, навіть для тих, хто не дуже дружить з технікою.
Чи є мінуси? Ну, як завжди, без них не обходиться. Хотілося б, щоб у комплекті йшли детальніші інструкції – мені довелося трохи «погуглити», як краще користуватися культиватором. Але це більше питання до деталей, ніж до основного функціоналу.
Отже, моя оцінка: 8/10. Для новачка на ринку – дуже гідний результат. Якщо шукаєте щось для догляду за ділянкою і не хочете витрачати купу грошей на «розкручені» бренди, рекомендую придивитися до Z Solutions. Можливо, і вам сподобається так, як і мені.
Якщо у когось є досвід з їхньою технікою, поділіться – цікаво дізнатися, як вони працюють на інших ділянках!