Показано з 1 по 3 з 3

Тема: Подарунок на свята чоловіку

Поделиться

За умовчанням Подарунок на свята чоловіку

Вже дарувала чоловіку гаманець, одяг, взуття, сумку, чохли на телефон і все, в мене варіанти закінчились. Домопоможіть, будь ласка, а то вже завтра день Святого Валентина, а через декілька тижнів в нього день народження

2. # ADS
    Circuit advertisement

За умовчанням

Цитата Повідомлення від Евгения13 Переглянути повідомлення
    Вже дарувала чоловіку гаманець, одяг, взуття, сумку, чохли на телефон і все, в мене варіанти закінчились. Домопоможіть, будь ласка, а то вже завтра день Святого Валентина, а через декілька тижнів в нього день народження
    Подаруйте йому на день народження екзотичний алкогольний напій. Можете подвитись
    ** Контакты: Данные доступны только для пользователей с PRO-аккаунтом. **
    . Там є багато різних варіантів

4. The Following User Says Thank You to Гарний настрій For This Useful Post:

Евгения13 (13.02.2025)

За умовчанням

Цитата Повідомлення від Евгения13 Переглянути повідомлення
    Вже мабуть пізно, але на майбутнє можете роздивитись варіант подарунку сертифікату на товар чи послугу, щоб він сам собі обрав те, що йому потрібно. Я, наприклад, подарувала своєму сертифікат на рік у
    ** Контакты: Данные доступны только для пользователей с PRO-аккаунтом. **
    . Чоловіки стрижуться часто, тому такий подарунок точно знадобиться і буде приємним

Ваші права

• Ви не можете створювати нові теми
  • Ви не можете відповідати в темах
  • Ви не можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  

Яндекс.Метрика