Роботи щодо благоустрою з Журавлівського гідропарку цього острову тривають. Наразі ми бачимо досить облаштовану пляжну зону. Бачите, скільки песка свіженького, чистенького ми завезли.
Оце на вихідні ми встановимо нові шезлонги, судячи з відгуків відпочиваючих, їм до вподоби нові зручні ліжаки, тому їх будемо збільшувати кількість, але і старі ліжаки, ті, що здатні ще, скажімо так, триматися, ми не забуваємо, ми їх перефарбували, трошки підремонтували і повернули назад.
Для маленьких відвідувачів вже встановлено дитячий майданчик з одного боку, ближче до вулиці Нескорених, біля головного пляжу, ми вже готуємо майданчик під такий великий дитячий ігровий комплекс, де буде і лабіринт, і павук, де можна лазити, і гойдалки усілякі, і балансири, тощо. Тобто це буде така велетенська локація для того, щоб з усіх усюдів дітлашня сюди збігалися і бавилися.
Крім того, маю відзначити, що не забуваємо мої прольтанки, які так само оновлюються, триває робота з реконструкції, заміни лав, сталів, тощо. Тобто Тото, поточна робота, як я і казав раніше, що в наших силах, в силах нашого підприємства зробити, ми це робимо і, в принципі, вже можна бачити ці позитивні зміни, які, ну, я маю надію, оцінять відвідувачі, - розповідає про плани Кравченко