Кардинального изменения не будет!
Просто поменяется "Прокладка" власти.
Кардинального изменения не будет!
Просто поменяется "Прокладка" власти.
Капитальное Строительство с первых рук !
068-920-73-16
063-168-67-98
066-867-61-44
Звоните и Вам помогут!
а я вважаю, що будуть ардинальні зміни.
адже, на мою думку, саме зараз відбувається становлення громадянського суспільства.
люди перестають бути рабами, а стають громадянами. тобто починають відчувати відповідальність не лише за свій вузький мирок, а ще й за державу.
а держава, ім'я якою Україна, стає для них не просто територією, а Батьківщиною.
і мене це не може не радувати.
чого гріха таїти, у 2004 році я був проти майдану, проти піндосів та прихильником чивокуня. мені не соромно у цьому зізнаватися, адже кожен має право на помилку.
однак маю аналітичний мозок, і саме тому десь з 2011 року зрозумів, що з теперішніми правителями державі буде жопа.
потім довелося стикнутися з нашою правоохрєнітєльною системою, поспілкуатися з прокурорськими та пошукати правди у судах.
ні, шановні, з мене досить.
я так далі жити не хочу. мені потрібна впевненість у майбутньому. саме тому я хочу змін. дуже прикро, що вас влаштовує ситуація,до якою привели державу чивокуня з посіпаками
сегодня, говорят, решающий день. будем посмотреть!
мЫколяныч в ацтавке
диктаторские законы - скасовани
поки що все
як зробити людині добре?
треба зробити дуже погано, а потім повернути як було...
якщо на цьому і завершиться - то народ програв.
нічого не зміниться
К сожалению, так и происходит, когда нет четкой политической программы и лидеров.
Походу - буде гірше (погіршення). Улучшения делают только смелые политики сновыми и прогрессивными идеями. У меня сложилось впечатление, что опозиция и власть напуганы радикализмом митингующих, поэтому сели за стол переговоров. Они сейчас в одной лодке.
Вопрос: какую политическую силу продвинет майдан? Это будет теперешняя оппозицияили радикально правые? Яценюк засуетился, снова кричит на майдане про ЕС(наверное голову вскружили предложения Януковича). А у майдановцев берут интервьюи хрен поймешь с кем они. Бросать камни это одно, а заниматься политикой и экономикой это другое.
Проектирование, строительство, экспертиза
тел. 095-181-32-48
я з самого початку казав, що завдання цього триголового уродця під назвою "лідери (чомусь так і тягне замість Л писати П) опозиції" полягало у придушенні народного гніву, заспокоєнні протестних настроїв.
владу треба було "брати" на початку, коли на майдані було кількадесят тисяч протестуючих, а особовий склад вв та бандитів-беркутівців був у мпд.
а двомісячна передишка дала змогу владі підготуватися до оборони, а також, що є дуже неприємним, убезпечити можновладцям свої активи. недаремно ж курченко зараз європою курсує.
і у жулянах значно збільшилася кількість приватних рейсів (маю змогу спостерігати за злітною смугою).
стосовно кандидата, який так би мовити "поведе" - на мійпогляд поки повинно бути сформоване керівництво на перехідний період, а теперішнє відсторонене від влади з забороною виїзду за кордон. також анулювати усі пільги для чиновників, суддів, прокурорських та міліції.
все одно низовий персонал буде той же самий, тобто робота не зупиниться.
ну а верхівка - на чолі перехідного органу повинен бути хтось публічний, як на мене - або я, або гриценко (варіант зі мною для мене, звісно ж, прийнятніший, але це не більше, ніж жарт), порошенко, можливо ще хтось з управлінців, які ведуть свій бізнес не через бюджетні кошти. таких багато людей.
ну а за цейчас підготуватися та провести вибори президдента та верховної ради. от тільки кількість депутатів я б теж скоротив мінімум удвічі.
ну це якщо коротенько, бо з планшету не дуже зручно багато набирати.
і ще - дякую за спокійний та врівноважений тон Вашого повідомлення.
У нас сегодня во дворе проходила какая -то делегация с криками "Харьков вставай". Кто-нибудь знает что это было?
Ради кого? Президент вор и предатель, который страшится потерять свои капиталы и ему сейчас помогают медленно уйти с ними в тень (как Кучме).
Оппозиция, купленная олигархами с другой стороны и с запада (совсем не лучше Януковича), которая всех майдановцев будет использовать в своих целях как пожелает. Радикалы, которые кроме революций и выступлений против России ничего не умеют и не предлагают.
Ради чего поддерживать или не поддерживать майдан? Идей реальных нет. Кризис национальной идеи.
Проектирование, строительство, экспертиза
тел. 095-181-32-48