Сторінка 23 з 30 ПершаПерша ... 13192021222324252627 ... ОстанняОстання
Показано з 221 по 230 з 293

Тема: Как вам митинги по поводу ЕС?

Поделиться
    Строй Ангел Аватар для Технолог
    Адреса
    Местные мы!
    Thanks
    26

За умовчанням

Кардинального изменения не будет!
    Просто поменяется "Прокладка" власти.
    Капитальное Строительство с первых рук !
    068-920-73-16
    063-168-67-98
    066-867-61-44

Звоните и Вам помогут!

2. # ADS
    Circuit advertisement
    Адреса
    Advertising world

Консультант Аватар для muvic
    Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

а я вважаю, що будуть ардинальні зміни.
    адже, на мою думку, саме зараз відбувається становлення громадянського суспільства.
    люди перестають бути рабами, а стають громадянами. тобто починають відчувати відповідальність не лише за свій вузький мирок, а ще й за державу.
    а держава, ім'я якою Україна, стає для них не просто територією, а Батьківщиною.
    і мене це не може не радувати.
    чого гріха таїти, у 2004 році я був проти майдану, проти піндосів та прихильником чивокуня. мені не соромно у цьому зізнаватися, адже кожен має право на помилку.
    однак маю аналітичний мозок, і саме тому десь з 2011 року зрозумів, що з теперішніми правителями державі буде жопа.
    потім довелося стикнутися з нашою правоохрєнітєльною системою, поспілкуатися з прокурорськими та пошукати правди у судах.
    ні, шановні, з мене досить.
    я так далі жити не хочу. мені потрібна впевненість у майбутньому. саме тому я хочу змін. дуже прикро, що вас влаштовує ситуація,до якою привели державу чивокуня з посіпаками

Уверенный Аватар для vasilij
    Адреса
    Харьков
    Thanks
    6

За умовчанням

сегодня, говорят, решающий день. будем посмотреть!

Активист форума Аватар для Олег
    Адреса
    Харьков
    Записів в щоденнику
    1
    Thanks
    480

За умовчанням

Цитата Повідомлення від vasilij Переглянути повідомлення
    сегодня, говорят, решающий день. будем посмотреть!
    Посмотрим...

Супер-модератор Аватар для yspih
    Адреса
    Допкено
    Thanks
    4

За умовчанням

мЫколяныч в ацтавке
    диктаторские законы - скасовани

поки що все

Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

як зробити людині добре?
    треба зробити дуже погано, а потім повернути як було...

якщо на цьому і завершиться - то народ програв.
    нічого не зміниться

За умовчанням

Цитата Повідомлення від muvic Переглянути повідомлення
    якщо на цьому і завершиться - то народ програв.
    нічого не зміниться
    К сожалению, так и происходит, когда нет четкой политической программы и лидеров.

Походу - буде гірше (погіршення ). Улучшения делают только смелые политики сновыми и прогрессивными идеями. У меня сложилось впечатление, что опозиция и власть напуганы радикализмом митингующих, поэтому сели за стол переговоров. Они сейчас в одной лодке.

Вопрос: какую политическую силу продвинет майдан? Это будет теперешняя оппозицияили радикально правые? Яценюк засуетился, снова кричит на майдане про ЕС(наверное голову вскружили предложения Януковича). А у майдановцев берут интервьюи хрен поймешь с кем они. Бросать камни это одно, а заниматься политикой и экономикой это другое.

Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

Цитата Повідомлення від Andrei constructor Переглянути повідомлення
    К сожалению, так и происходит, когда нет четкой политической программы и лидеров.

Походу - буде гірше (погіршення ). Улучшения делают только смелые политики сновыми и прогрессивными идеями. У меня сложилось впечатление, что опозиция и власть напуганы радикализмом митингующих, поэтому сели за стол переговоров. Они сейчас в одной лодке.

Вопрос: какую политическую силу продвинет майдан? Это будет теперешняя оппозицияили радикально правые? Яценюк засуетился, снова кричит на майдане про ЕС(наверное голову вскружили предложения Януковича). А у майдановцев берут интервьюи хрен поймешь с кем они. Бросать камни это одно, а заниматься политикой и экономикой это другое.
    я з самого початку казав, що завдання цього триголового уродця під назвою "лідери (чомусь так і тягне замість Л писати П) опозиції" полягало у придушенні народного гніву, заспокоєнні протестних настроїв.
    владу треба було "брати" на початку, коли на майдані було кількадесят тисяч протестуючих, а особовий склад вв та бандитів-беркутівців був у мпд.
    а двомісячна передишка дала змогу владі підготуватися до оборони, а також, що є дуже неприємним, убезпечити можновладцям свої активи. недаремно ж курченко зараз європою курсує.
    і у жулянах значно збільшилася кількість приватних рейсів (маю змогу спостерігати за злітною смугою).
    стосовно кандидата, який так би мовити "поведе" - на мійпогляд поки повинно бути сформоване керівництво на перехідний період, а теперішнє відсторонене від влади з забороною виїзду за кордон. також анулювати усі пільги для чиновників, суддів, прокурорських та міліції.
    все одно низовий персонал буде той же самий, тобто робота не зупиниться.
    ну а верхівка - на чолі перехідного органу повинен бути хтось публічний, як на мене - або я, або гриценко (варіант зі мною для мене, звісно ж, прийнятніший, але це не більше, ніж жарт), порошенко, можливо ще хтось з управлінців, які ведуть свій бізнес не через бюджетні кошти. таких багато людей.
    ну а за цейчас підготуватися та провести вибори президдента та верховної ради. от тільки кількість депутатів я б теж скоротив мінімум удвічі.
    ну це якщо коротенько, бо з планшету не дуже зручно багато набирати.

і ще - дякую за спокійний та врівноважений тон Вашого повідомлення.

Супер-модератор Аватар для malinka
    Адреса
    Харьков
    Thanks
    362

За умовчанням

У нас сегодня во дворе проходила какая -то делегация с криками "Харьков вставай". Кто-нибудь знает что это было?

За умовчанням

Цитата Повідомлення від malinka Переглянути повідомлення
    "Харьков вставай"
    Ради кого? Президент вор и предатель, который страшится потерять свои капиталы и ему сейчас помогают медленно уйти с ними в тень (как Кучме).
    Оппозиция, купленная олигархами с другой стороны и с запада (совсем не лучше Януковича), которая всех майдановцев будет использовать в своих целях как пожелает. Радикалы, которые кроме революций и выступлений против России ничего не умеют и не предлагают.

Ради чего поддерживать или не поддерживать майдан? Идей реальных нет. Кризис национальной идеи.

Сторінка 23 з 30 ПершаПерша ... 13192021222324252627 ... ОстанняОстання

Схожі теми

1. Разрешение по поводу балкона
    від Евгений в розділі Нормативные документы
    Відповідей: 7
    Останнє повідомлення: 04.10.2012, 17:49

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не можете створювати нові теми
  • Ви не можете відповідати в темах
  • Ви не можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення