Сторінка 22 з 30 ПершаПерша ... 12181920212223242526 ... ОстанняОстання
Показано з 211 по 220 з 293

Тема: Как вам митинги по поводу ЕС?

Поделиться
    Супер-модератор Аватар для malinka
    Адреса
    Харьков
    Thanks
    362

За умовчанням

Сколько денег понадобится, чтоб все восстановить! Про жертвы я вообще молчу.

2. # ADS
    Circuit advertisement
    Адреса
    Advertising world

Консультант Аватар для muvic
    Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

Цитата Повідомлення від malinka Переглянути повідомлення
    Сколько денег понадобится, чтоб все восстановить! Про жертвы я вообще молчу.
    значно менше, ніж викидати по мільярду гривень на утримання януковича та майже мільярда на верховну зраду

За умовчанням

Цитата Повідомлення від muvic Переглянути повідомлення
    значно менше, ніж викидати по мільярду гривень на утримання януковича та майже мільярда на верховну зраду
    Имхо вы заблуждаетесь. Я был в Египте и в Тунисе после революционных действий. До сих пор оклематься не могут.
    Если вы развяжете гражданскую войну (а она будет прежде всего на вашей совести), то будет еще хуже, посмотрите что сделали с когда то процветающей и благополучной Ливией и Сирией.

Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

мені вистачає того, що зробили з колись квітучою Україною.
    ви маєте хоч якісь приблизні уявлення про економіку?
    якщо так - то почитайте статистичні звіти. а також зробіть аналіз кредиторської заборгованості.
    країна банкрут.
    країна, у якій закони не діють.
    я хочу змін.
    а гроадянської війни не буде.
    чи може ви підете зі зброєю захищати чивокуня?
    дуже сильно сумніваюся.

banned
    Thanks
    13

За умовчанням

якщо так - то почитайте статистичні звіти. а також зробіть аналіз кредиторської заборгованості.
    країна банкрут.
    я хочу змін.
    дуже сильно сумніваюся.
    Мочить друг друга это не выход из стуации. Виноват один, а мочим друг друга. Как то не логично, как Вы думаете?

За умовчанням

країна банкрут.
    я хочу змін.
    дуже сильно сумніваюся.
    Благими намерениями вымощена дорога в ад (с). То что не добили воры, вы по всей видимости добьете.

Покажите ваших экономистов, политиков и пр., способных что-либо сделать кроме баррикад и «коктелей молотова».
    Защищать действующую власть не буду, буду защищать свою семью, город и свои права на выбор, который вы отнимаете у миллионов, вас не поддерживающих. Буду защищать свой родной язык – русский и культуру, впрочем как и язык и культуру других национальностей, проживающих здесь. Как вообще можно добиться результатов без поддержки населения. Обычно после такого возникает авторитарные правители, которым на ваши ценности плевать, но они уже либеральничать не будут.

Имхо у вас просто историческая близорукость.

Добавлено:

После ваших выходок все больше сомневаюсь. Угрожать близким милиционеров расправой, кричать антисемитские и антироссийские лозунги, вешать портреты террориста, рушить памятники не вами установленные, отказаться от всяких переговоров для того чтобы ситуацию ввести в мирное русло, забыть поинтересоваться, что думают другие граждане Украины. Что в 17-м году было все по-другому?
    Во что вы Киев превратили, это ж как нужно не любить свой город.

Супер-модератор Аватар для malinka
    Адреса
    Харьков
    Thanks
    362

За умовчанням

Про Януковича я не говорила. Говорю о варварстве, которое происходит с подачи обеих сторон.

______

Пока новости не просматривала, обрывками получила инфу, но ничего толком конкретного.Что сегодня в Харькове произошло?

Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

цікаво, у що ми перетворили київ.
    повідайте, будьте ласкаві. тільки не те, що пишуть у газетах/інтернеті або показують на росіському телебаченні, а на підставі власних вражень. ви ж, мабуть, були там, якщо так впевнено стверджуєте.
    стосовно решти запитань - у мене вже просто бісер скінчився. немає чого кидати. вибачте.
    але, мушу сказати, що після читання таких думок я навіть став вірити, що кернеса у харкові мером таки обрали чесно. бо якось у моєму колі спілкування немає жодної людини, яка за нього голосувала. а коло це - досить велике, і з абсолютно різних верств населення.

з зеком немає про що домовлятися - він владу, а значить і кормушку - не віддасть. бо знає, що миттєво сяде. те ж саме і з продажними мусорами/прокурорськими/суддями.
    ну і наостанок - ви пишете, що будете захищати свою сім'ю.
    а я її вже захищаю. бо не хочу, щоб мої діти жили у такій країні, у якій ми живемо зараз.

у мого товариша діти знають, що заборонено довіряти правоохоронцям, владі, суддям. що можна покластися тільки на себе. а я так не хочу.
    я хочу, щоб вони жили у державі, де головним є закон. і закон цей виконується. саме так я їх і виховую. але ж з таким вихованням при теперішній ситуації вони будуть "терпилами". відчуваєте різницю - не громадянами, а терпилами.

тож ще раз прошу - на підставі власних вражень, від побаченого наживо, повідомьте, що ж таке зробили з києвом?

Добавлено:

Не моє, але влучно!
    12:28 Хочу обратиться ко всем жителям востока и юга нашей общей Украины. Дорогие и любимые наши харьковчане, дончане, днепропетровцы, симферопольцы, севастопольцы, запорожцы, луганчане!!!!!!!!!!!!
    Мы очень за вас рады, что у вас при президентстве Януковича Виктора Федоровича так наладилась жизнь, что вы довольны вашими честными и неподкупными судами, чиновниками, которые день и ночь заботятся о вас и ваших детях, что зарплаты и пенсии вас полностью удовлетворяют, что м…илиция в ваших регионах действует строго в рамках закона, что вам дают работать и развивать частный бизнес и никто не приходит и не требует "стоматологические" 25 % от дохода, что не носите вы никуда взятки - это так прекрасно!!!!!!
    Простите нас, тех кто стоит на Майданах - мы ведь не имеем этого всего....
    А так бы хотелось всей страной жить пусть не в Евросоюзе, но по-европейски..
    Поймите, мы будем стоять, пока и у нас тоже не будет всего вышеперечисленного - ведь хорошо тогда, когда всем хорошо!!

За умовчанням

цікаво, у що ми перетворили київ.
    повідайте, будьте ласкаві. тільки не те, що пишуть у газетах/інтернеті або показують на росіському телебаченні, а на підставі власних вражень. ви ж, мабуть, були там, якщо так впевнено стверджуєте.
    Зачем же так, очень много проплаченных "украинских каналов", которые только и делают что вас показывают и с упоением дуют вам в уши какие вы молодцы. А большинство - людей, которые против происходящего практически не показывают. Как "хвост виляет собакой" всем известно.

muvic, еще раз, то что вам сейчас кажется правильным и верным не приведет к кардинальному решению желаемого. Революции делают фонатики, а ее плодами пользуются совсем другие люди и с другими намерениями...
    Большинство жителей Украины вас не поддерживают из-за ваших радикальных действий. В НАТО и в ЕС нам не надо, потому что все рассказы про сладкую и классную жизнь там для украинцев это просто идеологическая утка, замануха. Нас там не ждут, а хотят решить за счет нас свои экономические и геополитические интересы. Жить в ЕС это не тоже, что туризм в ЕС.

Адреса
    Київ-Харків
    Thanks
    20

За умовчанням

Andrei constructor,я ще раз прошу - на підставі своїх власних, як очевидця, вражень, повідайте, у що ми перетворили київ?
    ну а поки - ось вам ще подаруночок від вашої улюбленої влади (а насправді - звичайних гопників)
    взяли й "віджали" бізнес. і не тільки бізнес, а ще й вашу власність.
    мій коментар до новини такий
    я можливо чогось не розумію, але.
    на прикладі свого домофону.
    у під'їзді була старі вхідні двері.
    при встановленні домофону одночасно були встановлені і металеві двері. сплачували за них мешканці під'їзду, 15 квартир.
    також була сплачена вартість пристроїв, себто самих домофонів.
    далі ми продовжуємо сплачувати абонентську платню за міфічне обслуговування домофонів, про що укладений договір.

але ж і двері, і домофони є спільною власністю мешканців під'їзду, тобто мені належить 1/15 частка вартості дверей.
    якщо ми вирішимо під'їздом зняти ці двері, які є нашою власністю, то вийде, що ми їх вкрали у кп харківміськліфт?!
    або ж якщо я вирішу продати свій домофон, то я його теж вкрав?
    це вже не кажучи про те, що ми, як власники, маємо право самі вибирати організацію, яка його буде обслуговувати
    цікаво, якби віджали ваш бізнес, що б ви тут розповідали. та це справа лише часу. тому підтримуйте й далі цих бандитів.
    а я такого не хочу. я хочу, щоб вони сиділи за ґратами.

Добавлено:

Сторінка 22 з 30 ПершаПерша ... 12181920212223242526 ... ОстанняОстання

Схожі теми

1. Разрешение по поводу балкона
    від Евгений в розділі Нормативные документы
    Відповідей: 7
    Останнє повідомлення: 04.10.2012, 17:49

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не можете створювати нові теми
  • Ви не можете відповідати в темах
  • Ви не можете прикріплювати вкладення